Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Πάρτο αλλιώς... (2)


Γράφει ο bio
Εβδομάδα 15-21.06.2012

Γιώργος Βουλγαράκης: «Αντώνη, ειλικρινά καλή δύναμη και καλη επιτυχία, για το καλο όλων μας.»
Κάποιων τρέμει το φιλοκάρδι τους ακόμα ή μου φαίνεται; Το Βατοπαίδι δε παραγράφηκε είπαμε;


Νίκος Μιχαλολιάκος: «Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται πως το ποσό που θα λάβει ως κρατική χρηματοδότηση θα επιστραφεί στον λαό μέσω κοινωνικού έργου.»
Ωχ… Η χρηματοδότηση δηλαδή θα πάει για γυμναστήρια και την αγορά λοστών, γκλοπ, σπρέι πιπεριού και φαλτσέτες; Για την ασφάλεια του πολίτη από τους αιμοσταγείς μετανάστες;

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν θα χαρίσουμε τίποτα στους θιασώτες του Μνημονίου. Σε κάθε περίπτωση όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως τα μέτρα της λιτότητας στερούνται λαϊκής νομιμοποίησης και ο λαός τα καταδίκασε δυο φορές μέσα σε ενάμιση μήνα.»                                               Αλέξη άστο αυτό το ζήτημα γιατί πονάει... Διότι δυο φορές ο λαός σε ενάμιση μήνα εβγάλε πρώτο κόμμα την μνημονιοΝΔ.

Τζήμερος: «Απέτυχα - Είμαι προδότης, γερμανοτσολιάς, σκουλήκι, μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα.»
Συ είπας... εξοχότατε!

Αντώνης Σαμαράς: «Θα σχηματίσουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μακράς πνοής.»
-Κυβέρνηση μακράς πνοής; Γιατί κύριε; Γιατί;- Πέρα απ’ τη πλάκα, τώρα που ανέλαβες βρε, θα τα κάνεις εσύ τα μαγικά σου, ξέρουμε... Σε πιστεύει η πλειοψήφια άλλωστε!

Αλέκα Παπαρήγα: «Να ισχυροποιηθεί πολύ το ΚΚΕ και να μείνει απ' έξω η Χρυσή Αυγή.»
Βρε Αλέκα, καλύτερα να μασάς τελικά... Άλλη μια φορά να το έλεγες ή δε θα έβγαζες βουλευτή επικρατείας (τον διάδοχο) ή δε θα έμπαινε καν το ΚΚΕ στη Βουλή.

Βαγγέλης Βενιζέλος: «Παρέλαβα το ΠΑΣΟΚ με 130 εκατομμύρια ευρώ χρέη...»
Λίγο καιρό πριν είχε φεσώσει τον ελληνικό λαό με 130 δις ευρώ (μνημόνιο 2)...

Φώτης Κουβέλης: «Η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση προοδευτικού χαρακτήρα στη βάση συγκεκριμένων προγραμματικών δεσμεύσεων.»
Εε «αριστερέ» Φώτη, η συμμετοχή σου δείχνει τα παραπάνω να φανταστώ; Εε μάλλον... Υπουργοποιήθηκε όλη η ΝΔ. Έχει λογική. Αναμένουμε με τρέλα τώρα και τις προγραμματικές δεσμεύσεις-συγκλίσεις...

Γιώργος Καρατζαφέρης: «Ο φόβος δεν νίκησε τον θυμό.»
Τόσο θυμό δεν έχουμε που να τον βάλουμε… Φοβούνται μωρέ οι Έλληνες; ΠΑΣΟΚ-ΝΔ βγάλανε πάλι.

Γιώργος Ντόλιος: «Το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να συμμετέχει καθόλου στην κυβέρνηση, γιατί διαφορετικά θα μας λεηλατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.»
To ΠΑΣΟΚ δεν ήταν που κατακεραύνωνε τον ΣΥΡΙΖΑ για μικροπολιτική; Τι έγινε, κάποιοι φοβήθηκαν την πολιτική τους εξαΰλωση; Αθάνατο ΠΑΣΟΚ... Όλα για την πατρίδα!

Προκόπης Παυλόπουλος: «Πολλά που ακούστηκαν για το περιστατικό με τον Κασιδιάρη ήταν έξυπνα.»
Ο Προκόπης το είπε αυτό; Έχω μείνει Παυλόπουλος...

Γρηγόρης Βαλιανάτος: «Ο Μάνος πλήρωσε το τίμημα της λογικής των σοφών ανθρώπων».
Έγινε και σοφός ο Μάνος; Τώρα με ΝΔ θα τσιμπήσει καμιά επιτροπούλα...

Δημήτρης Στρατούλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπασε τα πολιτικά στερεότυπα, διεκδίκησε την κυβέρνηση.»
Έλα Δημήτρη, πέρασαν οι εκλογές... Κάποια στελέχη, εθελημένα ή μη, έκαναν ότι μπορούσαν να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση.

Τέρενς Κουίκ: «Πολύ φοβάμαι ότι θα αναβιώσει ο χειμώνας του ' 42... »
Εδώ Τέρενς αναβιώνει η (πολιτική) άνοιξη του ‘93, στον χειμώνα του ’42 θα κωλώσουμε;

Oι κύριοι Απόστολος Κακλαμάνης, Θάνος Μωραΐτης, Δημήτρης Κρεμαστινός και Βασίλης Κεγκέρογλου καθώς και οι κυρίες Θεοδώρα Τζάκρη, Εύη Χριστοφιλοπούλου διαφώνησαν με την πρόταση Βενιζέλου και τάχθηκαν υπέρ της συμμετοχής στην κυβέρνηση συνεργασίας με κορυφαία πολιτικά στελέχη.
Τους έχει πει κανένας εκεί στην Ιπποκράτους ότι για να θεωρηθεί κάποιος «κορυφαίο πολιτικό στέλεχος», θα πρέπει να έχει κάνει κάτι πολιτικά κορυφαίο;

ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΒΟΛΩΝ